­
- KAMPUS.DK

NYHEDSBREV FEBRUAR 2021green line

- Kære idrætsudøvere, trænere, klubber og øvrige samarbejdspartnere

Det har været en mærkelig tid, vi har været igennem – og ja det ser ud til, at det fortsætter – vores nye følgesvend Corona, er her desværre stadig.
Dette skrev jeg i sensommeren – og ja det er jo desværre gældende endnu – men men det gør jo ikke at alt går i stå….

ZOOM træning:
Mads og Joakim har i et par uger gennemført virtuel træning – og ja det er godt (taler af erfaring, da jeg selv valgte at deltage en af gangene – og jeg kommer igen..). Datoerne bliver slået op på vores Fb side, men jeg kan allerede nu fortælle, at der vil være træning:
d. 12. feb. kl. 17.00 Skadesforebyggende træning
d. 19. feb. kl. 17.00 Præstationsoptimering ift styrketræning
Det er træninger, der er gode for trænere samt de atleter, der står for meget af deres af egen træning. Tilmelding for link til træning fås ved at tilmelde sig på begivenheden på FB.

Rasmus Bagger:
Vi skal alle holdes i gang, og ja det kan nogle gange være svært, når man ikke helt kan træne, som man plejer – men vi vil gerne hjælpe jer med at holde motivationen, så
Tirsdag d. 23. feb. kl. 18.00-20.00 vil RASMUS BAGGER give et spark til os alle - virtuelt. Alle er velkommen, inviter gerne jeres idrætsvenner, forældre og trænere – sidste tilmelding er 21.2.2020. I tilmelder jer i opslaget på FB – og vil her også få linket til Coachingen.

Skriv gerne jeres idrætsgren, og hvem (venner, forældre, træner) samt hvor mange der deltager. Måske kan I sidde sammen med nogle af jeres træningsvenner.
Rasmus kommer til at lave en fællessession mere, så det er vigtigt I er med til begge to. Efterfølgende vil de, som har behov/ønske, kunne få coaching alene eller et par stykker sammen. Det aftales med Sally. http://rasmusbagger.com/

Michael Frost:
Når vi igen kan mødes, vil der også være mulighed for coach-træning med MICHAEL FROST. Vi har tidligere haft stor succes med Michaels ”Fokus på Fokus træning”. Træningen vil foregå en aften om måneden og strække sig over 8-9 gange. Dato kommer på FB. http://michaelfrostcoaching.dk/

Anders Nedergaard:
Vi har også lavet aftale med ANDERS NEDERGAARD – Dr. Muskel, som er knivskarp i ernæring, sundhed og træning. Anders vil holde et foredrage om de problemer, der kan være som ung udøver i en digitaliseret verden, og hvordan det påvirker vores kropsbillede. Dato vil komme, når det igen er muligt at mødes. https://andersnedergaard.dk/

Ovenstående er Bestyrelsen og GETU’s træneres ide om, hvordan vi kan motivere jer udøvere – har I nogle ideer/forslag til noget, der kunne hjælpe dig/jer ift. din/jeres idrætsgren eller nuværende situation, så hiv endelig fat i Sally – ring eller skriv….

- Så kære alle sammen, vi i bestyrelsen, håber I kan få stor glæde af de tiltag, vi har valgt at sætte i gang – Men husk, hvis ikke I selv er deltagende, ja så kan vi gøre rigtig meget uden, at det har en effekt.. Så hiv fat i dine træningsvenner og deltag.

Og til – der er Repræsentationsskabsmøde d. 22. marts – se opslag her på hjemmesiden, eller på FaceBook.
Og til allersidst – vi kan sagtens være flere, så måske kender du eller din træner en/nogle, som vil have glæde at de tiltag vi gør i GETU.

Venlig Hilsen: Gribskov Elite og Talentudvikling
På bestyrelsens vegne, Sally Schlichting

­