­
- KAMPUS.DK

Ansøgning Gribskov Elite- & Talentudvikling

green line

- Hvordan ansøger man?
Download ansøgningskemaet - Udfyld kun et skema pr. udøver
Udfyld formular herunder, vedhæft og send din ansøgning - Du modtager straks en kvittering for din ansøgning på din eMail.

- Skema til download:
Ansøgning til optagelse som medlem i GETU downloades her:

 


- Hvem kan ansøge?

Det er en ansvarlig kontaktperson fra klubben, som ansøger på vegne af sine idrætsudøvere. Betingelser for medlemskab kan ses nedenfor (Kopi af §3 i vedtægterne)

§ 3 Medlemskab
Som medlem kan optages enhver idrætsforening i Gribskov Kommune, hvor et eller flere af foreningens medlemmer (udøvere) kan defineres som elite/talent med et sportsligt niveau med deltagelse på landshold eller på klubhold i højeste nationale række inden for egen årgang eller svarende til Team Danmarks sportslige godkendelseskriterier i forbindelse med ungdomsuddannelser.
Nedre aldersgrænse for støtte er 14 år. Øvre grænse er 35 år. Endelig afgørelse af, hvem der er støtteberettiget afgøres af bestyrlsen for Gribskov Elite og Talentudvikling efter indstilling fra udøvernes idrætsforening.
Hver medlemsforening udpeger en person, der repræsenterer foreningen i forhold til medlemsskabet af Gribskov Elite og Talentudvikling

green line

Navn på klub:

Indtast navn:

Indtast eMail:

Download ansøgning som er angivet herover og vedhæft din ansøgning:
Invalid Input

Invalid Input

­