­
- KAMPUS.DK

BASISTRÆNING UD I KLUBBERNEgreen line

- Inspiration og nyeste viden:

Fra september 2020, tilbyder Gribskov Elite og Talentudvikling (GETU) basistræning ude i de enkelte klubber. Vi har erfaret, at flere af medlemsklubberne, ikke har mulighed for at benytte tilbuddet om skadesforebyggende basistræning mandag eftermiddag på Gribskov Gymnasium. Derfor kan klubberne nu booke vores basistrænere, Mads og Joakim til et forløb på 12 træningspas. Det vil for medlemsklubberne betyde, at alle udøvere tilknyttet et hold, kan få glæde af træningen og ikke kun de, der er godkendt af GETU. Råder klubben ikke over egnede faciliteter til træningen, er det stadigt muligt at lave en aftale, om at bruge Gribskov Gymnasiums idrætshal. Interesserede klubber aftaler direkte med Joakim eller Mads, ved at kontakte dem på mobil eller mail.

joakim viberg mads petersen
Joakim Viberg Larsen - mobil: 2964 5577
eMail: joakimviberg(at)live.dk
Mads Steen Petersen - mobil: 4242 6003
eMail: mads.steen.petersen(at)gmail.com

- Profil Joakim:
Joakim Viberg Larsen har dyrket elitesport på internationalt niveau i mange år og er Team Danmark atlet. Han har undervist siden 2010. Joakim har erfaring med talentudviklingsmiljøer fra Holstebro Elitesport, og er en del af deres seniorprogram "Made in Holstebro". Joakim er tilknyttet flere karateklubber, herunder vores lokale karateklub Bushi, som hhv. talentudviklings rådgiver og instruktør, samt træner på Dansk Karate Forbunds Regionale Kraftcenter Sjælland (u21 landsholdet) i 2019-20. Joakim finder det det spændende at undervise og få udøveren til at præstere det bedste, undgå skader og på anden måde hjælpe dem.
Joakim studerer Idræt og Fysisk Aktivitet ved Københavns Universitet, er uddannet kostvejleder med speciale i sportsernæring og har en god håndfuld kurser indenfor skadesforebyggelse, kost, træning og sportspsykologi.
Joakim har altid har interesseret sig for sport og idræt og har praktisk erfaring med en bred vifte af sportsgrene, for at kunne sætte sig ind i hvilke bevægelsesmønstre og muskler der er vigtige i hver enkel sport. Joakim har været tilknyttet GETU som basistræner siden 2019.

- Profil Mads:
Mads Steen Petersen har sin sportslige baggrund i svømning. Mads kvalificerede sig til DM første gang som 14 årig, og er stadig blandt svømmerne til DM som 23 årig. Mads har sin passion i svømningen, men er meget interesseret i idræt. Mads har individuelt sluttet som nr. 14 på 400 m fri til DM tilbage i 2016. Mads har deltaget til DM i bassinlivredning 2018 og 2019, hvor han har vandt både guld- og sølvmedaljer.
Mads læser til fysioterapeut i Hillerød. Han har sin træningsfaglige baggrund som aktiv atlet og som træner i GETU. Mads var blandt de første atleter, som blev godkendt af GETU og har deltaget i GETU basistræning lige siden. Mads har lige færdiggjort andet semester på sin uddannelse. Med fysioterapeut teori i baghovedet, specialisere han sig i, at kigge efter ubalancer og lignende. Mads har været tilknyttet GETU som basistræner siden 2019. For Mads handler basistræning specielt om at træne motorik og kunne holde styr på sin krop samtidigt. Så der er både elementet af, at koordinere muskler over flere led, og udføre det stabile arbejde under bevægelsen. Hvis man først indlærer en bestemt teknik, tager det lang tid at tillære sig en ny og bedre.
­