Gribskov Elite Ønsker Alle en God Sommer

Kære idrætsudøvere, trænere, klubber og øvrige samarbejdspartnere.

GETU, siger tak for opbakningen i denne sæson, som vi selv har været rigtig stolte af, med mere end tre tilbud om ugen. Ud over vores tilbud om tre ugentlige skadesforebyggende træningspas, har vi afholdt et mentaltrænings forløb, fordelt på 10 workshops.

Vi glæder os allerede til sæson 2018/2019, som kommer til at ligne denne, med to morgentræningspas og et eftermiddags basistræningspas om ugen.

Kommende sæson vil vi sætte fokus på kost, i forhold til at dyrke eliteidræt. Vi vil få personer med den nyeste viden, på dette område, til Gribskov, og fortælle om dette, ligesom vi vil få en kok til at komme, og give forslag til, hvordan man så omsætter denne viden til varierede, nemme og velsmagende måltider, som kan indtages hjemme, eller tages med på farten. Derudover vil vi invitere lokale stjernefrø/stjerner, til en inspirationsaften, hvor de vil komme og fortælle om hvordan deres dag/uge/måned/år ser ud, med hensyn til træning, skole, job mv. Hvordan får de tingene til at gå op i en højere enhed, og hvad er det, der driver dem til at blive i sporten.

Vi har i denne sæson, fået kontakt til erhvervslivet i Gribskov, via Gribskov Erhvervscenter, med henblik på at hjælpe unge eliteudøvere og talenter med at finde et job, der passer ind i deres liv med træning og stævner. Der er et samarbejde i gang mellem erhvervs centeret, Gribskov Gymnasium og Gribskov Elite og Talentudvikling, om at lave en jobmesse, hvor erhvervsdrivende og unge jobsøgende fra gymnasiet, og Gribskov Elite, kan mødes. Vi må dog erkende, at vi er kommet lidt sent i gang med dette, til at det har relevans for de erhvervsdrivende, her i sommer, men vi arbejder på at det kommer i gang senere på året.

Optagelse af nye talenter

I opfordres hermed til at indsende ansøgninger, på udøvere i jeres klub, om optagelse i Gribskov Elite- og Talentudvikling.
Ansøgning om optagelse skal ske på vedlagte ansøgningsskema, og være Gribskov Elite- og Talentudvikling i hænde senest 1. juli 2018. Ansøgnings skemaet kan også findes på vores hjemmeside. Ansøgningen vil blive behandlet derefter, og foreningerne vil derefter få besked om deres udøvere er optaget.
De der bliver optaget, kan starte til sæson start 2018 /2019, og vil sammen med godkendelsen få dato for sæsonstart.
Godkendte udøvere vælger selv, hvilke tilbud de vil modtage.

Ansøgningen sendes til formand, Bente Knudsen på mail: bente.knudsen@outlook.com Hvis der er spørgsmål, er i velkomne til at ringe på 21 79 19 62 Rigtig god sommer, held og lykke med kommende stævner og på gensyn i august.

Venlig Hilsen Gribskov Elite og Talentudvikling
På bestyrelsens vegne, Bente Knudsen

Comments are closed.